Vihaan kulutushysteriaa. Ilman tätä et pärjää, tällä saat loistavan ihon ja nämä pöksyt jalassa peppu pienenee kaksi kokoa! Ostohimolle on nykyään jopa diagnoosi, oniomania ! Sairasta.

Eniten ehkä vituttaa se että itse syyllistyn vähintään kaksi kertaa vuodessa osaksi tätä hullua ostovimmaa. Sitä seuraa puolen vuoden morkkis. Kunnes uusi ostovimma iskee taas.

Itseasiassa olisi kaikkein parasta jos raha poistettaisiin maailmasta kokonaan. Kaikki ihmiset samalle lähtöviivalle ja tavarat kortille! Saatais me länsimaalaiset pelletkin vähän näkemystä!

Pelkkiä visioita. Kukapa nyt ei haluaisi omistaa kahta maasturia, tuhannen neliön kämppää ja omaa leffateatteria. Töistä on mukava tulla kotiin kun ovella on vastassa Aasiasta ostettu vaimo joka on kuuliaisesti virittänyt plasmatelkkarin urheilukanavalle ja vääntänyt pari hassua kevätkäärylettä. Ja kaikkea tätä paskaa suojelee varashälyyttimet ja kiviaidat. Se on elämää se!  Kukapa vapaa-aikaa ja ystäviä kaipaa kun työstä saa niin rutosti rahaa?! Ompahan millä mällätä. Ja ketä mällätä.

Nyt joku porvaripentu tulee itkemään että olet kateellinen. Lähinnä koen myötähäpeää niitä ihmisiä kohtaan jotka itsekkyydessään ja omahyväisyydessään kuluttavat luonnonvaroja häikäilemättömästi. Eihän ilmastonmuutos kaikkia koske. Tai nälänhätä kehitysmaissa. Se on niiden oma vika. Mikseivät opiskelleet juristeiksi ja menneet töihin isoon firmaan?

Hävettää tunnustaa että välilehdessä on auki H&M webstore. En aio ostaa mitään, kai.

KYLLÄPÄS TÄMÄ KERSKAKULUTUS HYMYILYTTÄÄ! OON NIIN ONNELLINEN KUN SAIN NÄÄ UUDET KENGÄT ! KYLLÄ NYT KAIKKI MUUTTUU HYVÄKSI JA ONGELMAT KATOO ELÄMÄSTÄ !

Ihanaa tämä kerskakulutus! Hymy on kuin Julia Robertsilla kun nämä kengät saa jalkaansa!

 

natu kuittaa, see you guys !