Olen koukussa. En tiedä, johtuuko tämä naisiin rakennetusta pesänrakennusvietistä, mutta olen aivan hurahtanut sisustamiseen ! Ainakin henkisellä tasolla, rahatilanne ei anna kamalasti myöten.

 

Ikean kotisivut on jatkuvasti auki välilehdessä..

 

Pääasiassahan sisustaminen rakentuu värien ympärille..mutta entä jos on monta lempiväriä? Toisaalta lämpimät ja kotoisat värit kiehtoo, mutta kylmät värit on jotenkin puhtoisia ja raikkaita. Tavallaan vastavärejä on kiva yhdistellä, koittaa siinä sitten päättää mitä väriä iskee mihinkin nurkkaan!

Lisäksi tarjolla on ihania materiaaleja, kovasta pehmeään ja karkeasta sileään. Kaikissa on puolensa, miten tällainen huithaippeli voi sekoamatta päättää, mistä tykkää ja mistä ei.

 

Seuraavaksi tuleekin koirat. Mikä materiaali ei imaise jokaista hiekanmurua ja karvapalloa, ole vaikeasti pestävä ja kestää kovaa kulutusta. Vaihtoehdoksi jää luultavasti kaikki mikä on liian kallista tai liian rumaa.

 

Kuvassa asuntomme kaksi tärkeintä sisustuselementtiä, musta, kiiltäväpintainen sohvatyyny sekä miniatyyri karhuntalja. Ilman näitä ei kotimme näyttäisi miltään !!!!1111111!!!!  Totally kotimaista tuotantoa!!!1!11!1111!!! Ja meidän sohvassa ei tod. ole koirankuolaa, jos sitä epäilette!11!!!

 

Ehkä pitäisi vetää yli aivojen "luovuus"osasto ja keskittyä siihen että sohvatyynyt pysyis siinä mihin ne on jättänyt ja matot pysyis edes vartin suorassa. Luojan kiitos mulla on koiria, muutenhan mun nykyiseltäänkin liian lyhyet vuorokaudet lyhenis vielä entisestään.

 

Toisaalta makuuhuoneen seinä kaipaisi ehdottomasti uutta, isompaa taulua..

 

SEE YA !